maandag 21 oktober 2013

Vrijdag 18 oktober - dag 5

Ook op vrijdagochtend was er geen tijd om uit te slapen. We moesten namelijk al onze valiezen naar beneden halen (en dus eerst vullen en de kamer opruimen) zodat we daarna rustig naar het zwembad konden wandelen. Gelukkig konden we rekenen op een goede lift om ons te helpen de valiezen te vervoeren.

Na een laatste, stevig ontbijt, waren we er helemaal klaar voor om naar het zwembad te vertrekken. Het was een eindje stappen maar dat was voor onze jonge benen geen enkel probleem. Na het omkleden, waarbij een enkeling ontdekte dat hij zijn zwembroek niet mee had, konden we het water in. Niet het gewone zwembad maar het speelgedeelte van het zwembad met een wildwaterbaan, een buis, een golfslagbad, ... . We konden ons dus volledig uitleven en dat is zeker te zien op de foto's.

Het lekkere middagmaal was zeker welkom na de wandeling terug. Na het eten was het tijd om onze bagage in de bus te laden. Op de bus speelde gelukkig alweer een leuke film zodat de tijd sneller vooruit leek te gaan. Ondanks de kleine vertraging waren we toch nog op een aanvaardbaar uur op school.

We hebben allemaal zeer hard genoten van onze musicaklassen en zijn allemaal zeker getransformeerd. Hopelijk kunnen we nog wat nieuw aangeleerde zaken gebruiken de rest van het schooljaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten