donderdag 17 oktober 2013

Donderdag 17 oktober - dag 4Vandaag is het een belangrijke dag dus we sprongen vanmorgen allemaal snel uit bed. Laatste dag vol sessies en dat betekent dat we een voorstelling in elkaar steken! Een stevig ontbijt en we zijn klaar om nog eens helemaal te geven.

We begonnen met nog een laatste keer aan de zelfportretten te werken. Niet meer aan dat van ons maar  we moesten elkaar vertrouwen met elkaars portret. Onze portretten werden vervolledigd door onze medeleerlingen en het resultaat mocht er zijn! Het was zo goed dat we er ons eigen gezicht door konden vervangen. Kijk maar eens goed naar de foto!

  En dan volop voorbereiden voor het slotmoment. Nog eens oefenen op het maken van een loop. Het Axelotllied herhalen. Oefenen met instrumenten, body percussion, beatboxen, breakdancen, alien bodies, … En dan nog eens alles door en boven elkaar! Het was hard werken maar, het ging ons zeer goed af. Nog een laatste repetitie en dan… het grote toonmoment. Het werd een optreden om nog lang aan terug te denken. Alles liep gesmeerd en het werd één groot geheel. Iedereen was zeer tevreden en iedereen had zijn eigen, persoonlijke inbreng. 

Vrij spelen in het bos, joepie! Laarzen aan en de modder en de plassen in. Gelukkig was er daarna tijd om te douchen want dat was voor sommigen echt wel nodig. Nog een laatste avondmaal en daarna tijd om ons om te kleden/te verkleden. Er wachtte ons nog een zeer spannende quiz. Deze was namelijk het bepalende deel om te kijken wie de wisselbeker dit jaar zou winnen. De eindscore werd 31 punten voor het 6e leerjaar, 32 punten voor 5B en 33 punten voor 5A. Een heel spannende strijd die beslecht werd met nauw aansluitende punten. Proficiat aan alle leerlingen. Iedereen heeft zijn best gedaan en de quiz was fantastisch. 

Er waren niet enkel theoretische vragen tijdens de quiz maar ook enkele doe-rondes en dansjes van de klassen. Allen met een fantastisch resultaat. Dan nog een verrassing van David en Emma. Een tussendoorliedje voor ons. Zang en gitaar door hen en wij genoten. En daarna tonen dat we geweldige fuifbeesten zijn en nog enkele nummers ons volledig dansend geven. Het laatste liedje was een ontspannend nummer om af te koelen en rustig naar ons bed te kunnen gaan. Snel gaan slapen zodat we morgen een frisse duik in het zwembad kunnen gaan nemen en de tocht naar huis kunnen aanvangen. We kijken al uit naar de reünie met mama en papa! Tot morgen!
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten